Nyitólap Bemutatkozás Festmények Rajzok Online játékok Letölthető játékok
RETRO (emulátor) rovat Programozás (Pascal, Java stb) Vendégkönyv Üzenet Linkek

előszó
leírás emulátorokhoz
videojáték történelem
gépek:
Commodore
Sega
Nintendo
egyéb konzol
egyéb számitógép
legjobb játékok:
commodore 64
gameboy
nintendo (NES)
szuper nintendo
master system
game gear
MegaDrive
MegaCD
32X
egyéb
Linkek:
linkek
Legjobb Sega Game Gear (GG) játékok

Sonic the Hedgehog

Sonic Game Gear-re is elkészült. Grafikája valamivel szebb mint a Master System verzióé.

Aladdin

Aladdin-t irányíthatjuk ebben a játékban. A grafika a Disney rajzfilmből ismert. Nem nagyon kiemelkedő a játék, de érdemes kipróbálni.

Road Rash

Illegális utcai motorversenyeken vehetünk részt a világ különböző helyszínein. Célunk minden pályán az első helyezést elérni. Ha sikerül akkor pénzt kapunk, amiből vásárolhatunk jobb motorkerékpárt, majd mehetünk a következő pályasorozatra. A pályán a többi versenyző nem a legbarátságosabb, lánzokkal és botokkal vannak fölszerelkezve és megpróbálnak minket leütni a motorról. Ezen kívül a civil forgalomra is figyelnünk kell, illetve a felbukkanó rendőröket is le kell ráznunk.

Robocop vs Terminator

A játék legalább olyan jó, mint a Master System verzió. Annyi a nehezítés, hogy kissebb területet látunk egyszerre. Aki nemismerné: egy mászkálós-lövöldözős játékról van szó. A városban megjelent a Terminator és a Robotzsaru feladata a megfékezése. Persze mire oda eljutunk addig sok gazfickó támad ránk amiket likvidálnunk kell. Az ablakokat kilőve energiát és extra fegyvereket szerezhetünk. Az ellenfeleket alulról, a padlón keresztül is lelőhetjük.

Fatal Fury Special

Klassz verekedős játék. A hátterek mint látható nagyon szépek, a főszereplők is elég jól néznek ki, a mozgásuk nagyon jó. Mindegyik szereplőnek több speciális támadása is van. Az irányítás, és maga a játékélmény nagyon jó, érdemes kipróbálni.

Urban Strike

A játékban egy helikoptert irányítunk 45 fokban döntött 3D nézetben. Minden helyszínen meghatározott feladatokat kell végrehajtani (elpusztítani valamit, felvenni valamit majd elvinni egy bizonyos helyre, túszokat menteni stb.).


Amit még érdemes kipróbálni:

Sonic Chaos
Cool Spot
Deep Duck Trouble
Desert Speedtrap
Shinobi
Star Wars -Return of Jedi
Halley Wars
Shaq Fu
Streets of Rage 1-2
the Lion King